Stimati Clienti,

incepand cu data de 16 martie, in contextul decretarii starii de urgenta la nivelul intregii tari ca masura de prevenire a raspandirii virusului #covit-19, intrucat intelegem gravitatea situatiei, va informam ca vom restrange activitatea magazinului nostru pe perioada necesara si chiar o vom putea suspenda daca masurile de siguranta o vor cere.

In aceasta perioada, importurile sunt blocate, vanzarile se vor face in limita stocului disponibil, nu vom putea aduce produse noi si nici reaproviziona produsele lipsa stoc, iar comenzile vor fi livrate zilnic in intervalul 10-12.

Vom fi in continuare la dispozitia voastra, veti putea plasa comenzi prin intermediul magazinului online, iar daca aveti nevoie de asistenta privind produsele noastre, ne puteti contacta telefonic la numarul de mobil sau pe e-mail.

Suntem optimisti si speram sa trecem cu bine peste aceasta perioada delicata pentru noi toti, sa ne reintoarcem si mai increzatori ca inainte si sa reluam activitatea cu forte noi. Va vom tine la curent cu deciziile noastre atat prin intermediul siteului nostru, cat si pe pagina de Facebook.

Este important sa nu ne oprim din ceea ce facem, sa continuam cream, sa pictam, sa desenam; ne va face sa ne simtim mai bine, in aceste zile mai mult ca oricand! Stati in casa, dedicati-va pasiunilor voastre, inconjurati-va de culoare, de optimism si de ganduri pozitive! 🌈⁠

www.facebook.com/CraftMallRO
INCHIDE MESAJUL